Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
14
2
Osuvuus
94%
Muut luokittelutiedot
varaa aikaa, keskitaso, sisältää maitoa, sisältää laktoosia, kasvisruoka, sisältää sokeria, sisältää vehnää, hiilihydraattipitoinen, kuitupitoinen, rasvaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia
Ainesosat
- Ainekset
-
1 lpiimää
-
75 ghiivaa
-
3 dltummaa siirappia
-
3 dlkaljamaltaita
-
3 dlvehnä- ja ruisleseitä
-
3 dlruisjauhoja
-
10 dlvehnäjauhoa
-
1 rklsuolaa
- Voiteluun
-
1 osasiirappia
-
3 osaavettä
Ohjeet
Lämmitä piimä ja sekoita joukkoon hiiva ja muut ainekset. Anna taikinan nousta 1½ tuntia.
Jaa taikina kolmeen litran kartonkivuokaan. Paista leipiä uunin alimmalla ritilätasolla 175 asteessa noin 2 tuntia. Valele siirappivedellä, kun leivät ovat kypsyneet noin 1½ tuntia.
Kumoa kypsät leivät vuoista ritilälle liinan alle jäähtymään.
Anna leipien tekeytyä viileässä pari–kolme päivää, niin ne ovat parhaimmillaan.
Reseptin on laatinut Dan Sukker