Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?

Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Muut luokittelutiedot
Saksalaistyyppinen punaviiniglögi
10 annosta
Kohtuuajassa
Keskitaso
” Tässä herkullinen glögiresepti, jonka valmistaminen toimii myös ohjelmanumerona illanistujaisissa..
Ainesosat
-
2 pulloapunaviiniä
-
0.5 lalkoholitonta mehuglögiä
-
tummaa rommia maun mukaan
-
3:n appelsiinin mehu
-
raastettua appelsiininkuorta
-
mausteneilikoita
-
kanelitanko/kanelia
-
30 kpln.30 palaa palasokeria
Ohjeet
Lämmitä punaviini, mehuglögi ja appelsiineista puristettu mehu tilavassa kattilassa.
Lisää juomaan mausteneilikoita, kanelitanko ja raastettua appelsiininkuorta.
Aseta kattilan päälle ritilä ja kasaa sokeripalat keoksi ritilän päälle, voit myös käyttää ritiläkauhaa.Valele sokeripaloja rommilla ja sytytä rommi palamaan. Palaessaan rommi sulattaa sokeria lämpimän punaviinin joukkoon. Lisäää rommia varovasti palavan sokerikeon päälle niin liekit pysyvät sopivan korkuisina. Tarkkaile boolin makua ja lopeta rommin lisääminen, kun glögi on makusi mukaista.
Tarjoile noin 60-asteisena rusinoiden ja manteleiden kera.