Salmiakkiletut
Tykkäämiset
7 6
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, pannulla, tulinen, edullinen, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa

Salmiakkiletut

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 5 dl
    kivennäisvettä
  • 1 dl
    lakritsikastiketta
  • 1 pussi
    (250 g) ohukais- ja vohvelijauheseosta
  • 4 rkl
    hienonnettuja turkinpippureita
  • Tarjoiluun
  • 1 dl
    lakritsikastiketta
 

Ohjeet

Mittaa kivennäisvesi ja lakritsikastike kulhoon. Vispaa jauheseos joukkoon. Sekoita taikinaan pieniksi rouhitut turkinpippurit. Anna taikina turvota 10?15 minuuttia. Paista letut keskilämmöllä molemmin puolin. Tarjoile lakritsikastikkeen kera.