Salvialohi
Tykkäämiset
35 32
Osuvuus
93%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia

Salvialohi

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0.2 l
    sieniä (kantarelleja, tatteja tai herkkusieniä)
  • 200 g
    Crème Bonjour Valkosipulia
  • 1 kpl
    kirjolohifilee
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 tl
    salviaa
  • 1 dl
    valkoviiniä
  • 0.5 tl
    valkopippuria
  • 0.5 kpl
    sitruunaa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Ruskista kalafilee molemmin puolin kuumassa öljyssä. Mausta kevyesti suolalla ja valkopippurilla. Laita filee voideltuun uunivuokaan. Pilko sienet ja sipuli. Paista silputut sienet ja sipuli paistinpannussa. Lisää tuorejuusto, sitruunasta puristettu mehu ja salvia pannuun. Levitä seos vuokaan paistetun kalafileen ympärille. Valuta valkoviini kalafileen päälle. Kypsennä 150 °C:n lämpötilassa noin 30 minuuttia. Tarjoa lohi röstiperunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.