Sardiinipizzat rieskoista
Tykkäämiset
3 7
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

välipala, uunissa, tulinen, kalaa, leivonnaiset, suolaiset leivonaiset, helppo, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa

Sardiinipizzat rieskoista

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    mustia oliiveja
  • 1 tl
    oreganoa
  • 2 prk
    (à 120 g) tomaattisardiineja
  • 2.5 dl
    pizzajuustoraastetta
  • 4
    pientä rieskaa
  • 4 rkl
    tomaattiketsuppia
 

Ohjeet

Pane rieskat leivinpaperilla peitetylle pellille. Sivele jokaiselle rieskalle ruokalusikallinen ketsuppia. Halkaise sardiinit kahdeksi fileeksi ja jaa fileet rieskoille. Pane sinne tänne muutama oliivi. Sirottele päälle oreganoa ja juustoraastetta. Pane pizzat 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi eli kunnes pizzat kuumenevat ja juusto sulaa.