Satsuma-seicurry
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_marraskuun_reseptit, sisältää valkosipulia, sisältää sitrusta, sisältää kalaa, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, pääruoka, paistokset, kalaa

Satsuma-seicurry

4 annosta

 

Hauska, helppo ja näyttävä arjen makuylläri syntyy pakasteseidistä ja satsumasta.

Lisää

Ainesosat

  • 1 paketti
    (à 400 g) pakasteseitiä
  • 4 kpl
    satsumaa tai klementiiniä
  • 1 kpl
    sipuli
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 1 kpl
    punainen chili
  • 4 rkl
    öljyä
  • 1 rkl
    tomaattipyreetä
  • 2 tl
    hunajaa tai sokeria
  • 1 tl
    kurkumaa
  • 1 tl
    currya
  • 1 kpl
    ruukku korianteria
  • 3 dl
    vettä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Sulata kala pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi suupaloiksi.

Pese kaksi satsumaa huolellisesti ja raasta niiden kuoret.

Purista kolmen satsuman mehut. Kuori yksi satsuma ja jaa se lohkoiksi.

Kuori sipulit. Viipaloi sipuli ja hienonna valkosipuli. Halkaise chili ja poista siemenet, mikäli et halua ruoasta kovin tulista. Hienonna chili.

Kuumenna öljy pannulla. Paista sipulia, valkosipulia ja chiliä 2 minuuttia. Lisää pannulle tomaattipyree, hunaja ja mausteet. Paista 2 minuuttia. Lisää joukkoon ensin noin 2 dl vettä, satsumamehu ja kuoret. Lisää vettä tarvittaessa. Keitä 15 minuuttia.

Lisää pannulle kalapalat ja suola. Kypsennä vielä 10 minuuttia. Hienonna joukkoon korianteria.