Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Savujuusto-tonnikalavuoka
Tykkäämiset
8 1
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, gluteeniton, munaton, kalaa, sisältää kalaa, sisältää maitoa

Savujuusto-tonnikalavuoka

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1
    ruukku ruohosipulia
  • 1 tl
    timjamia
  • 2 prk
    (à 185 g/140 g) tonnikalahiutaleita öljyssä
  • 2 dl
    ruokakermaa
  • 150 g
    savusulatejuustoviipaleita
  • 500 g
    pakasteperunasipulisekoitusta
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Valuta öljy tonnikalasta. Hienonna ruohosipuli ja savujuustoviipaleet. Sekoita tonnikala, ruohosipulisilppu, savujuusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään. Sekoita kulhossa ruokakerma, suola ja timjami. Kaada vuokaan päällimmäiseksi. Kypsennä uunin alatasolla noin tunti. Peitä halutessasi vuoka paistamisen loppupuolella leivinpaperilla, jotta pinta ei kuivu liikaa. Tarjoa raikkaan, esimerkiksi ananas-jäävuorisalaatin salaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA