Savujuustobolognese
Tykkäämiset
19 7
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pannulla, tulinen, jauheliha, liha, pasta, keskitaso, gluteeniton, munaton, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Savujuustobolognese

5:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 paketti
    (400 g) jauhelihaa
  • 1 prk
    (400 g) tomaattimurskaa
  • 1
    sipuli
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 50 g
    juuriselleriä
  • 1
    porkkana
  • 1 rkl
    fariinisokeria
  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 50 g
    savujuustoviipaleita
  • 2 dl
    vettä
  • 3 rkl
    tomaattipyreetä
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 0 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkana ja juuriselleri hienoksi raasteeksi. Kuullota kasviksia öljyssä kasarissa noin 5 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät. Lisää joukkoon paloiteltu jauheliha ja paista, kunnes jauheliha on kypsää. Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi ja tomaattipyree. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen poristen 15?20 minuuttia. Mausta kastike sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Hienonna savujuustoviipaleet lopuksi kastikkeen joukkoon ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Tarjoile keitetyn pastan kanssa.