Savukala- paputahnatäytteiset rieskarullat
Tykkäämiset
5 4
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, välipala, keskitaso, uunissa, leivonnaiset, munaton, kalaa, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Savukala- paputahnatäytteiset rieskarullat

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • Ohrarieska:
  • 1 tl
    ruokasoodaa
  • 0.5 l
    piimää
  • 7 dl
    ohrajauhoja
  • 3 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 tl
    suolaa
  • Täyte:
  • 0
    ripaus cayennenpippuria
  • 0
    suolaa ja rouhittua mustapippuria maun mukaan
  • 1 prk
    punaisia papuja
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 0.5 dl
    vastapuristettua sitruunanmehua
  • 0.5 dl
    ruohosipulisilppua
  • 150 g
    savukalaa, esim. silakkaa tai siikaa
 

Ohjeet

Ohrarieska:Lämmitä uuni 250 asteeseen. Sekoita kaikki aineet keskenään. Muotoile taikinasta leivinpaperille ohuita rieskoja. Pistele rieskoja haarukalla ja paista heti noin 10-15 minuuttia, kunnes rieskat ovat kauniin kullanruskeita. Voitele lämpimät rieskat sulalla voilla ja kääri ne sitten muoviin pehmenemään. Täyte:Valuta pavut ja hienonna ne monitoimikoneessa. Lisää loput aineista ja anna käydä tasaiseksi. Levitä tahnaa rieskoille. Asettele tahnan päälle vielä pari salaatinlehteä ja kääri rullalle.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA