Savulohisalaatti Vaaleasta Kuituserpentiinistä
Tykkäämiset
1 2
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

salaatti, maidoton, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää sitrusta

Savulohisalaatti Vaaleasta Kuituserpentiinistä

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • jäävuorisalaattia tai rapeaa lehtisalaattia
  • minitomaatteja tai retiisiviipaleita (pinnalle)
  • 1
    herkkukurkku
  • 1 l
    vettä
  • 1 dl
    hienonnettua purjoa
  • 1 dl
    hienonnettua tilliä
  • 2 rkl
    hunaja-omenaviinietikkaa
  • 2 dl
    maissia (100 g, pakaste)
  • 0.2 tl
    sitruunapippuria
  • 3 dl
    Torino Vaaleaa Kuituserpentiiniä
  • 200 g
    savukalaa
  • 0.5 dl
    Keiju Rypsiöljyä
  • 0.5 rkl
    hunajaa
  • 0.5 rkl
    vahvaa sinappia
  • 1 tl
    suolaa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin.

Sekoita marinadin aineet keskenään. Lisää joukkoon pasta ja anna marinoitua kylmässä muutama tunti.

Paloittele savukala isoiksi paloiksi. Kuutio kurkku, hienonna purjo ja tilli, sulata maissi.

Sekoita pasta, kurkku, purjo, maissi,tilli ja savukala varovasti keskenään.

Revi salaatti laakean vadin pohjalle. Kaada pastasalaatti salaatin päälle. Koristele minitomaateilla tai retiisiviipaleilla. Tarjoa viileänä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA