Savulohivoileipäkakku
Tykkäämiset
18 1
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

välipala, kalaa, vaikea, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia

Savulohivoileipäkakku

3:lle hengelle
Vaikea

Lisää

Ainesosat

  • 75 g
    kirjolohen mätiä
  • 40 g
    anjovisfileitä
  • 300 g
    Crème Bonjour Maustamatonta
  • 1 rkl
    kaprista
  • 2 kpl
    kananmunaa
  • 2.5 dl
    vettä
  • 30 g
    Flora margariinia
  • 200 g
    Crème Bonjour Ruohosipulia
  • 0.5 rkl
    Knorr kasvisliemitiivistettä
  • 0.5 dl
    tilliä
  • 100 g
    Crème Bonjour Katkarapua
  • 100 g
    kylmäsavustettua kirjolohta
  • 100 g
    kylmäsavustettua kirjolohta
  • 1 kpl
    tummaa vuokaleipää
  • 1 kpl
    vaaleaa vuokaleipää
  • 1 rkl
    ruohosipulia
  • 1 kpl
    limeä
  • 0.5 dl
    tilliä
 

Ohjeet

Leikkaa valmiiksi viipaloiduista vuokaleivistä reunat pois. Vuoraa pyöreä vuoka kelmulla. Asettele tummia leipäviipaleita vuoan pohjalle. Pyöristä viipaleiden kulmia tarpeen mukaan. Sekoita liemitiiviste veteen. Kostuta liemellä leipäkerros pullasudin avulla. Keitä kananmunat koviksi. Hienonna kananmunat ja anjovis. Sekoita hienonnettu kananmuna ja anjovis margariinin joukkoon. Levitä täyte ensimmäiseen kerrokseen. Laita vaaleita leipäviipaleita täytteen päälle. Kostuta leipäkerros pullasudin avulla. Sekoita tuorejuuston joukkoon hienonnettu ruohosipuli ja mäti. Levitä täyte vaaleiden kostutettujen leipäviipaleiden päälle. Laita kerros tummia leipäviipaleita mätitäytteen päälle ja kostuta. Levitä leipien päälle tuorejuusto ja suikaloidut kylmäsavukirjolohet. Silppua tilli ja ripottele tilli lohen päälle. Levitä kerros vaaleita leipäviipaleita lohien päälle ja kostuta. Peitä voileipäkakku kelmulla. Anna makujen tasaantua muutamia tunteja tai yön yli. Avaa kelmut ja kumoa kakku tarjoiluvadille. Poista kelmu. Notkista tuorejuusto ja levitä se kakun reunoille ja päälle. Säästä tuorejuustoa hieman pursotusta varten. Asettele kylmäsavulohet koristeeksi kakun pintaan. Viimeistele tuorejuustopursotuksilla, tuoreella tillillä, suurilla kapriksilla ja limeviipaleilla.