Savusiikaleivät
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, salaatti, kalaa, leivänpäälliset, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, sokeriton, alkuruoka, sisältää maitoa, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää munaa, suomalainen, Pohjoismaat, sisältää gluteenia, sisältää vehnää

Savusiikaleivät

4 annosta

 

Pienet juhlavat voileivät toimivat sekä alkuruokana että pikkusuolaisena iltapalana. Voit tehdä leivät jääkaappiin noin tuntia ennen tarjoamista.

Lisää

Ainesosat

  • 8 viipaletta
    saaristolaisleipää
  • 2
    kananmunaa
  • 40 g
    pehmeää voita
  • 200 g
    savusiikaa
  • 1
    pala kurkkua
  • 1
    tilliä
  • 1
    kapriksia
  • 1 dl
    ranskankermaa
  • 1 rkl
    piparjuuritahnaa
  • 1 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä munat koviksi, noin 7 minuuttia. Jäähdytä ja hienonna munat, sekoita joukkoon voi ja mausta suolalla. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Paloittele savusiika ja poista ruodot. Mausta ranskankerma piparjuuritahnalla. Leikkaa leipäviipaleet puoliksi. Levitä munavoi leiville. Lisää päälle tillisilppua ja kurkkukuutioita. Jaa päälle savusiika. Koristele kapriksilla. Valuta lusikalla piparjuurikerma päälle.