Sieni-kasvislasagne
Tykkäämiset
23 19
Osuvuus
96%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kasvisruoka, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa

Sieni-kasvislasagne

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 5 dl
    Crème Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusientä
  • 5 dl
    maitoa
  • 400 g
    tomaattimurskaa
  • 300 g
    sieniä
  • 2 tl
    timjamia
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 2 dl
    juustoraastetta
  • 2.5 rkl
    Knorr kasvisliemitiivistettä
  • 3 rkl
    ketsuppia
  • 200 g
    lasagnelevyjä
  • 200 g
    pakastettua parsakaalia
  • 0.5 dl
    oliiviöljyä
  • 0.5 dl
    vehnäjauhoja
  • 0.5 tl
    valkopippuria
  • 0.5 kpl
    purjosipulia
  • 1.5 dl
    vettä
  • 1 kpl
    paprikaa
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Paista viipaloidut sienet (kantarelit, tatit tai herkkusienet) kattilassa. Lisää Creme Bonjour Cuisine. Sekoita maito javehnäjauhot huolellisesti kulhossa ja lisää joukkoon. Kuumennakastike kiehuvaksi samalla sekoittaen. Keitä hiljalleen muutama minuutti. Mausta kastike suolallaja valkopippurilla. Siirrä sienikastike sivuun. Paloittele paprika. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullotasiinä parsakaali ja paprika. Suikaloi puhdistettu purjo. Lisää purjo, tomaattimurska,vesi, ketsuppi, liemitiiviste ja timjami. Kiehauta tomaattikastike. Mittaa öljy uunivuokaan ja purista joukkoon valkosipuli. Voitele vuoka valkosipuliseoksella. Laita vuokaan kerroksittain lasagnelevyjä, sienikastiketta ja tomaattikastiketta.Aloita ja lopeta sienikastikkeella. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 175 °C lämpötilassanoin tunti. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA