Sieni-pekonipiirakka
Tykkäämiset
10 5
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, liha, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Sieni-pekonipiirakka

10:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    suppilovahveroita
  • 125 g
    Flora leivontamargariinia
  • 1 kpl
    sipulia
  • 0.2 dl
    kauraleseitä
  • 2.5 dl
    Crème Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusientä
  • 3 dl
    vehnäjauhoja
  • 0.5 dl
    maitoa
  • 4 rkl
    vesi
  • 170 g
    HK Amerikan pekonia
  • 1 kpl
    kananmunaa
  • 4 rkl
    meiramisilppua
 

Ohjeet

Nypi leivontamargariini, vehnäjauhot ja leseet kulhossa murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Laita taikina jääkaappiin varttitunniksi. Kauli taikina levyksi ja vuoraa sillä piirakkavuoka (halkaisija 26-28 cm). Pistele piirakkapohja haarukalla. Esipaista pohjaa uunissa 200 °C lämpötilassa 10 minuuttia. Paista suppilovahveroita kuivalla paistinpannulla, jotta enin neste haihtuu. Siirrä sienet lautaselle. Paloittele pekoni, hienonna sipuli ja ruskista ne paistinpannulla. Levitä sienet ja pekoni-sipuliseos piirakkapohjalle. Sekoita Creme Bonjour Cuisine, kananmuna ja maito kulhossa ja kaada se täytteen päälle. Kypsennä uunin alatasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa piirakka haaleana ja koristele se tuoreella meiramilla.