Sieni-pekonipiirakka
Tykkäämiset
10 5
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, liha, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Sieni-pekonipiirakka

10:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    suppilovahveroita
  • 125 g
    Flora leivontamargariinia
  • 1 kpl
    sipulia
  • 0.2 dl
    kauraleseitä
  • 2.5 dl
    Crème Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusientä
  • 3 dl
    vehnäjauhoja
  • 0.5 dl
    maitoa
  • 4 rkl
    vesi
  • 170 g
    HK Amerikan pekonia
  • 1 kpl
    kananmunaa
  • 4 rkl
    meiramisilppua
 

Ohjeet

Nypi leivontamargariini, vehnäjauhot ja leseet kulhossa murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Laita taikina jääkaappiin varttitunniksi. Kauli taikina levyksi ja vuoraa sillä piirakkavuoka (halkaisija 26-28 cm). Pistele piirakkapohja haarukalla. Esipaista pohjaa uunissa 200 °C lämpötilassa 10 minuuttia. Paista suppilovahveroita kuivalla paistinpannulla, jotta enin neste haihtuu. Siirrä sienet lautaselle. Paloittele pekoni, hienonna sipuli ja ruskista ne paistinpannulla. Levitä sienet ja pekoni-sipuliseos piirakkapohjalle. Sekoita Creme Bonjour Cuisine, kananmuna ja maito kulhossa ja kaada se täytteen päälle. Kypsennä uunin alatasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa piirakka haaleana ja koristele se tuoreella meiramilla.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA