Sieni-vuohenjuustopintxot
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää valkosipulia, sisältää gluteenia, välimeri, sisältää viljaa, sisältää maitoa, alkuruoka, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, leivänpäälliset, salaatti

Sieni-vuohenjuustopintxot

25 kappaletta

 

Vain rouske kuuluu, kun balsamicoherkkusienillä ja pehmeällä vuohenjuustolla päällystetyt rapeat pintxot häviävät parempiin suihin.

Lisää

Ainesosat

  • 200 g
    herkkusieniä
  • 1 dl
    oliiviöljyä
  • 1 kpl
    valkosipulinkynsi
  • 2 rkl
    tummaa balsamicoa
  • 1 kpl
    patonki
  • 1 paketti
    (140 g) pehmeää vuohenjuustoa
  • 1 kpl
    muutama timjaminoksa
  • 1 pkt
    cocktailtikkuja
  • 0.3 tl
    (1/3 tl) suolaa
 

Ohjeet

Puhdista sienet ja leikkaa 2–4 osaan. Kuori ja silppua valkosipuli. Ruskista sieniä pannulla öljytilkassa. Lisää valkosipuli, balsamico ja suola. Paista hetki sekoitellen ja ota liedeltä.

Viipaloi patonki pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele pinnalle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Levitä patonkiviipaleille vuohenjuustoa. Laita päälle pari herkkusienipalaa ja kiinnitä cocktailtikuilla. Viimeistele timjamilla.