Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
40 gHK Amerikan pekonia
-
1 kplsipulia
-
1 lVettä
-
1 dlExtra Vergine oliiviöljyä
-
2 gBecel Juokseva kasviöljyvalmistetta
-
2 kplKnorr Fond "Du Chef" Kana-annosfondi
-
2.5 dlFlora kevyt ruoka 7 %
-
3 rklMaizena vaaleaa suurustetta
-
0.5 lsieniä (kantarelleja, tatteja tai herkkusieniä)
-
0.5 tlvalkopippuria
-
4 rklpersiljasilppua
-
2 tlsitruunan mehua
-
1 tlsuolaa
Ohjeet
Puhdista, huuhtele ja viipaloi sienet. Suikaloi pekoni. Ota muutama sieni syrjään koristeeksi. Kaada rasva kattilaan, kuumenna ja kuullota sienet kevyesti. Lisää sipulit, kuullota vielä noin minuutti. Lisää vesi ja Knorr FOND " DU CHEF" , anna keiton porista hiljalleen n. 10 minuuttia. Sekoita persilja ja öljy vihreäksi, tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella. Tarkista suola, mausta pippurilla. Ruskista pekoni kullanruskeaksi pienessä pannussa sivuun siirrettyjen sienten kanssa. Suurusta Maizena Vaalealla suurusteella, kunnes se tuntuu täyteläiseltä. Lisää Flora Ruoka. Lisää tarvittaessa sitruunamehua, suolaa ja pippuria. Tarjoa persiljaöljy sekä pekoni-sieniseos keiton lisukkeena.
Vinkki! Keiton seuraksi sopii täysjyväsämpylät tai vaalea leipä.
© Unilever 2010