Sienikeitto pekonilla ja persiljaöljyllä
Tykkäämiset
7 1
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

keitto, kasvisruoka, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Sienikeitto pekonilla ja persiljaöljyllä

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 40 g
    HK Amerikan pekonia
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 l
    Vettä
  • 1 dl
    Extra Vergine oliiviöljyä
  • 2 g
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
  • 2 kpl
    Knorr Fond "Du Chef" Kana-annosfondi
  • 2.5 dl
    Flora kevyt ruoka 7 %
  • 3 rkl
    Maizena vaaleaa suurustetta
  • 0.5 l
    sieniä (kantarelleja, tatteja tai herkkusieniä)
  • 0.5 tl
    valkopippuria
  • 4 rkl
    persiljasilppua
  • 2 tl
    sitruunan mehua
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Puhdista, huuhtele ja viipaloi sienet. Suikaloi pekoni. Ota muutama sieni syrjään koristeeksi. Kaada rasva kattilaan, kuumenna ja kuullota sienet kevyesti. Lisää sipulit, kuullota vielä noin minuutti. Lisää vesi ja Knorr FOND " DU CHEF" , anna keiton porista hiljalleen n. 10 minuuttia. Sekoita persilja ja öljy vihreäksi, tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella. Tarkista suola, mausta pippurilla. Ruskista pekoni kullanruskeaksi pienessä pannussa sivuun siirrettyjen sienten kanssa. Suurusta Maizena Vaalealla suurusteella, kunnes se tuntuu täyteläiseltä. Lisää Flora Ruoka. Lisää tarvittaessa sitruunamehua, suolaa ja pippuria. Tarjoa persiljaöljy sekä pekoni-sieniseos keiton lisukkeena.

Vinkki! Keiton seuraksi sopii täysjyväsämpylät tai vaalea leipä.