Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Sulje
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h


Tykkäämiset
102
44
Osuvuus
99%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, helppo, keittämällä, pasta, munaton, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää laktoosia
Ainesosat
-
0pastan keitinvettä
-
6valkosipulinkynttä
-
1sipuli
-
1 dlparmesaanijuustoa raasteena
-
2 rklöljyä
-
2 rasiaa(noin 350 g) tuoreita herkku- tai siitakesieniä
-
0.5 tlsuolaa
- Lisäksi
-
400 gpastaa, esim. lihatortellineja
- Tarjoiluun
-
0(tuoretta persiljaa tai basilikaa)
-
1 dlparmesaanijuustoa raasteena
Ohjeet
Paloittele sipulit, valkosipulit ja sienet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit ja sienet pannulle. Paista käännellen, kunnes neste on haihtunut ja sienet saaneet väriä. Keitä pasta kovankypsäksi ja säästä n. 2dl keitinvedestä kastikkeeseen. Kaada loput vedestä pois ja sekoita sieniseos sekä parmesan pastan joukkoon. Lisää pastan keitinvettä 1-2 dl ja sekoita nostellen. Tarjoile sienipasta tuoreen persiljan tai basilikan, parmesaanijuuston ja salaatin kanssa.
© SOK viestintä ja julkaisut