Sienipasteijat
Tykkäämiset
7 5
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, kasvisruoka, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Sienipasteijat

12:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    lehtitaikinaa (pakaste)
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 tl
    Sokeria
  • 1 tl
    meiramia
  • 150 g
    sieniä
  • 100 g
    Crème Bonjour Kantarellia
  • 2 rkl
    Flora Culinessea
  • 1 kpl
    kananmunaa
 

Ohjeet

Hienonna sipuli ja paloittele sienet (esim. kantarellit tai herkkusienet). Kuullota sieni-sipulisilppu Flora Culinessessa. Mausta sokerilla ja meiramilla ja siirrä jäähtymään. Sekoita täytteeseen tuorejuusto. Kauli sulanut lehtitaikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi (n. 30 x 40cm). Leikkaa levy taikinapyörällä 12 neliöksi. Nosta täytettä jokaisen taikinaneliön keskellä, kostuta reunat vedellä ja käännä kolmioiksi. Sulje reunat huolellisesti haarukalla painellen. Voitele pasteijat munalla ja pistele muutamalla haarukanpistolla. Paista uunin keskitasolla 220 °C:n lämpötilassa 10-15 minuuttia.