Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
suolaa ja pippuria
-
Risotto
-
5 dl(noin) kanalientä
-
1pieni sipuli
-
1 dlvalkoviiniä
-
1 ruukkupersiljaa
-
2 rkloliiviöljyä
-
4 dlrisottoriisiä
-
100 gsieniä
-
50 gParmesan-juustoa
-
öljyä
-
suolaa ja mustapippuria
-
HK Porsaan sisäfilee, maustamaton
Ohjeet
Silppua sipuli ja viipaloi sienet. Kuumenna oliiviöljy kattilassa tai korkeareunaisella pannulla. Lisää sipuli sekä sienet pannulle ja kuullota. Lisää riisi sipulin ja sienten joukkoon ja jatka kuullottamista.
Lämmitä kanaliemi kuumaksi kattilassa. Lisää riisin joukkoon ensin valkoviini ja anna imeytyä miedolla lämmöllä. Lisää kanalientä kauhallinen kerrallaan ja anna imeytyä. Sekoita välillä huolellisesti. Jatka näin kunnes neste on imeytynyt. Risotto on valmista, kun riisi on kypsynyt al denteksi. Lisää nestettä, jos haluat risotosta löysempää.
Mausta risotto raastetulla Parmesan-juustolla, silputulla persiljalla, suolalla ja mustapippurilla.
Kuumenna öljy kuumaksi pannulla. Paista pihvit pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla.
© HK Ruokatalo