Sienitäytteiset kesäkurpitsat
Tykkäämiset
12 3
Osuvuus
91%


Muut luokittelutiedot

välipala, kasvisruoka, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Sienitäytteiset kesäkurpitsat

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    kantarelleja
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
  • 1 tl
    kirveliä
  • 2 rkl
    Maizena vaaleaa suurustetta
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 3 kpl
    kesäkurpitsaa
  • 200 g
    Crème Bonjour Kantarellia
  • 0.2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa kahtia. Koverra sisus ja hienonna se veitsellä. Ruskista sipulikuutiot ja paloitellut sienet paistinpannulla Flora Culinessessa. Lisää kesäkurpitsoiden sisus. Anna kiehua, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Lisää tuorejuusto ja mausteet. Lisää suuruste ja anna kiehua minuutin ajan. Täytä kesäkurpitsoiden kolot kantarellimuhennoksella. Paista 200 °C:n lämpötilassa noin 20 minuuttia. Tarjoa täytetyt kesäkurpitsat salaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA