Siiderinen possupata
Tykkäämiset
5 9
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pataruoka, gluteeniton, munaton, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää nautaa

Siiderinen possupata

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    hienonnettua persiljaa
  • 400 g
    porsaanlihakuutioita
  • 1
    sipuli
  • 1.5 rkl
    öljyä
  • 2 tl
    lihafondia
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 3 dl
    kuivaa omenasiideriä
  • 0.8 dl
    ruokakermaa
  • 0.8 tl
    salviaa
  • 2.5
    valkosipulin kynttä
  • 1 rkl
    soijakastiketta
 

Ohjeet

Ruskista lihat muutamassa erässä ja siirrä kattilaan. Kuori ja hienonna sipuli ja murskaa valkosipuli. Ruskista myös sipuli ja siirrä se sekä valkosipulit kattilaan lihojen joukkoon. Lisää kattilaan myös siideri ja lihafondi sekä soijakastike ja hauduta ruokaa kannen alla 50?60 minuuttia. Lisää kerma, salvia ja persilja. Tarkista maku ja tuo tarjolle perunoiden tai riisin kanssa.