Sillikaviaarimunat
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

Huhtikuun Reseptit, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää maitoa, välipala, lisäkkeet, alkuruoka, kalaa

Sillikaviaarimunat

4 annosta

 

Klassinen sillikaviaari tarjotaan tällä kertaa kananmunanpuolikkaista.

Lisää

Ainesosat

  • 4 kpl
    kananmunaa
  • 1 prk
    (160 / 100 g) matjessiliiä
  • 0.8 kpl
    kevätsipuli
  • 0.5 prk
    (57/35 g) kapriksia
  • 1.5 kpl
    tillinvartta
  • 0.5 dl
    majoneesia
  • 0.5 dl
    maustamatonta jogurttia
  • 0.2 tl
    (¼ tl) rouhittua mustapippuria
 

Ohjeet

Keitä kananmunat koviksi, 10 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja halkaise kananmunat. Poista keltuaiset varovasti munanpuolikkaista ja laita kulhoon.

Valuta sillit. Hienonna sillit, kevätsipuli, kaprikset ja tilli. Säästä muutama kokonainen kapris ja tilliä koristeluun. Lisää hienonnetut ainekset keltuaisten joukkoon ja sekoita haarukalla, kunnes keltuaiset ovat hajonneet massaan. Lisää majoneesi, jogurtti ja pippuri. Sekoita.

Lusikoi sillikaviaari munanpuolikkaisiin. Koristele kapriksilla ja tillillä.

Jos sillikaviaaria jää yli, tarjoa se keitettyjen perunoiden tai leivän kanssa.

Vinkki: Kokeile matjessillin tilalla muita maustettuja sillejä, esimerkiksi sipulisilliä.