Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
187
32
Osuvuus
99%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, kalaa, helppo, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia
Ainesosat
-
0.8 kgkirjolohifileetä
-
2.5 dlCrème Bonjour Cuisine Valkosipuli & Yrttiä
-
1 tlsitruunapippuria
-
1 kplsipulia
-
1 kplsuolakurkkua
-
1 rklhunajaa
-
1 rklTurun Sinappia
-
1 rklFlora Culinessea
Ohjeet
Poista kalasta ruodot. Laita kalafilee voideltuun uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele kalan pinnalle sitruunapippuri. Hienonna sipuli ja leikkaa suolakurkku kuutioiksi. Sekoita Creme Bonjour Cuisine, sipuli, suolakurkku ja hunaja kulhossa. Levitä seos kalan päälle ja paista uunissa 200 °C lämpötilassa 30 minuuttia. Tarjoa kala keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa. Idea! Laita uunivuokaan sitruunanlohkoja. Paahdetun sitruunan mehu maistuu loistavasti kalan kanssa.
© Unilever 2010