Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Sinappinen uunilohi
Tykkäämiset
170 31
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, helppo, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia

Sinappinen uunilohi

6:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 0.8 kg
    kirjolohifileetä
  • 2.5 dl
    Crème Bonjour Cuisine Valkosipuli & Yrttiä
  • 1 tl
    sitruunapippuria
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 kpl
    suolakurkkua
  • 1 rkl
    hunajaa
  • 1 rkl
    Turun Sinappia
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
 

Ohjeet

Poista kalasta ruodot. Laita kalafilee voideltuun uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele kalan pinnalle sitruunapippuri. Hienonna sipuli ja leikkaa suolakurkku kuutioiksi. Sekoita Creme Bonjour Cuisine, sipuli, suolakurkku ja hunaja kulhossa. Levitä seos kalan päälle ja paista uunissa 200 °C lämpötilassa 30 minuuttia. Tarjoa kala keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa. Idea! Laita uunivuokaan sitruunanlohkoja. Paahdetun sitruunan mehu maistuu loistavasti kalan kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA