Sipulikeitto meksikolaisittain
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää valkosipulia, sisältää sikaa, meksikolainen, ranskalainen, sisältää viljaa, sisältää maitoa, alkuruoka, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, pääruoka, keitto

Sipulikeitto meksikolaisittain

6 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 3
    sipulia
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • puolikas
    paprika
  • 1 dl
    jalapenoa
  • 1 pak
    amerikanpekonia
  • 1 l
    vettä
  • 1
    lihaliemikuutio
  • 1 pussi
    Valio TexMex juustoraastetta
  • Krutongit
  • 75 g
    vaaleaa leipää
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
 

Ohjeet

Puolita ja viipaloi sipulit. Leikkaa myös valkosipulit viipaleiksi. Suikaloi paprika.

Levitä kasvikset ja hienonnetut jalopenoviipaleet leivinpaperin päälle uunipellille.

Levitä pekoniviipaleet kasvisten päälle.

Laita pelti uunin keskitason yläpuolelle. Paahda 225 asteessa 20 min tai kunnes pekonit ovat kypsyneet. Valmista sillä aikaa krutongit.

Nosta pelti uunista.

Leikkaa tai saksi pekonit pienemmiksi paloiksi.

Jaa kasvis-pekoniseos ja juustoraaste kuuteen keittokulhoon.

Kuumenna vesi ja liemikuutio kattilassa. Kiehauta. Kaada liemi annoskulhoihin läheltä reunoja.

Ripottele päälle krutongit ja tarjoa heti.

Krutongit

Leikkaa leipä noin 1 x 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.

Paahda ne Oivariini rasvassa paistinpannulla rapeiksi ja kullanruskeiksi.