Sipulipiirakka
Tykkäämiset
2 3
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, kasvisruoka, keskitaso, omenaton, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Sipulipiirakka

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 3 kpl
    sipulia
  • 3 rkl
    Flora Culinessea
  • 0.5 tl
    leivinjauhetta
  • 100 g
    Flora margariinia
  • 1 dl
    Crème Bonjour Cuisine Sipulisekoitusta
  • 1 kpl
    punasipulia
  • 2 dl
    vehnäjauhoja
  • 0.2 tl
    muskottipähkinää
  • 0.2 tl
    pippurisekoitusta
  • 1.5 dl
    Crème Bonjour Cuisine Sipulisekoitusta
  • 1 dl
    juustoraastetta
  • 1 kpl
    kananmunaa
  • 1 tl
    meiramia
 

Ohjeet

Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja sekoita pohjan raaka-aineet tasaiseksi taikinaksi. Taputtele taikina irtopohjavuoan (Ø 23 cm) pohjalle ja alareunoille. Pistele pohjaa muutamalla haarukanpistolla ja paista 200 °C:n lämpötilassa 10 minuuttia. Leikkaa kuoritut sipulit renkaiksi tai haitarimaisiksi lohkoiksi. Kuumenna Flora Culinesse pannulla ja hauduta sipulilohkot läpikuultaviksi. Laita puolet sipuleista paistetun piirakkapohjan pohjalle. Yhdistä keskenään juustoraaste, Creme Bonjour Cuisine, kananmuna ja mausteet. Kaada seos sipulien päälle. Lisää piirakan päälle loput sipulit. Paista piirakkaa 200 °C:n lämpötilassa noin 20 minuuttia. Tarjoa piirakka haaleana raikkaan salaatin kanssa.