Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Siskonmakkarapata
Tykkäämiset
33 44
Osuvuus
96%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, keittämällä, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, kevyt, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää pähkinöitä

Siskonmakkarapata

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    pala purjoa
  • 5.5
    perunaa
  • 5 dl
    lihalientä
  • 400 g
    siskonmakkaroita
  • 2
    porkkanaa
  • 200 g
    lanttua
  • 200 g
    pakasteherneitä
  • 100 g
    selleriä
  • 2 rkl
    hienonnettua persiljaa halutessasi
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 7
    mauste- tai mustapippuria
 

Ohjeet

Pese ja kuori porkkanat, lanttu, selleri ja perunat. Leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi, lanttu ja selleri pieniksi paloiksi ja perunat lohkoiksi. Huuhdo purjo huolella ja leikkaa viipaleiksi. Mittaa kattilaan lihaliemi ja mausteet. Kiehauta ja lisää porkkanat, lanttu ja selleri. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia kannen alla. Lisää perunat ja purjo. Jatka hauduttamista 10 minuuttia. Lisää herneet ja pursotetut tai leikatut siskonmakkarat. Keitä vielä noin 5 minuuttia. Halutessasi ripottele pataan hienonnettua persiljaa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA