Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
2
0
Osuvuus
67%
Muut luokittelutiedot
alkuruoka, lisäkkeet, välipala, keskitaso, uunissa, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kalaa, kevyt, sisältää kalaa, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
600 gtuoreita tai pakastettuja ja sulatettuja silakkafileitä
-
0suolaa
- Mausteliemi
-
1sitruunan raastettu kuori
-
1 rkljuoksevaa hunajaa tai sokeria
-
1 tlsitruunapippuria
-
2 dlappelsiinimehua
-
0.5sitruunaa viipaleina
-
0.5 dlöljyä
- Lisäksi halutessasi
-
4puista varrastikkua
Ohjeet
Ripottele kalafileille suolaa ja kääri fileet rulliksi reunallisen vuoan pohjalle tai pujottele halutessasi tikkuihin. Sekoita keskenään mausteliemen ainekset ja valele silakkarullat marinadilla. Anna kalojen maustua tunnin ajan viileässä, valellen niitä välillä mausteliemellä. Paista vuokaa uunissa 200 asteessa noin ½ tunnin ajan ja tarjoa rullat lämpiminä esimerkiksi porkkana-perunasoseen kanssa.
© SOK viestintä ja julkaisut