Sitruunainen kalavokki
Tykkäämiset
1 5
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kalaa, kevyt, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Sitruunainen kalavokki

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    pakastettua puna-ahventa tai muuta kalaa
  • 1
    keskikokoinen purjo
  • 2
    keskikokoista porkkanaa
  • 3 rkl
    öljyä
  • 200 g
    tuoreita herkkusieniä
  • Sitruunakastike:
  • 1 rkl
    maissijauhoja
  • 1
    kanaliemikuutio
  • 1 rkl
    sokeria
  • 2 rkl
    hunajaa
  • 0.8 dl
    kuumaa vettä
  • 0.8 dl
    sitruunamehua
  • Lisäksi:
  • 0
    jasmiiniriisiä
 

Ohjeet

Kuumenna öljy vokkipannussa. Sulata ja valuta kala ja paloittele se. Huuhdo ja leikkaa purjo renkaiksi, puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja leikkaa porkkanat tikuiksi. Ruskista kalapalat öljyssä. Lisää kasvikset ruskistuksen loppuvaiheessa ja jatka vielä noin 5 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä, mutta rapeita. Sekoita maissijauho veteen, murenna joukkoon liemikuutio. Lisää loput ainekset ja kaada kalan joukkoon. Jatka vokkaamista muutama minuutti. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA