Sitruunainen katkarapu-parsakeitto
Tykkäämiset
9 3
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

keitto, kalaa, helppo, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää sitrusta

Sitruunainen katkarapu-parsakeitto

2:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 0.1 tl
    mustapippuria
  • 170 g
    katkarapuja
  • 1 kpl
    punasipulia
  • 1 kpl
    tomaattia
  • 1 tl
    sitruunan raastettua kuorta
  • 1 rkl
    tillisilppua
  • 1 ps
    Knorr Parsakeitto (570 ml)
  • 0.1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Valuta sulaneet katkaravut ja laita kulhoon. Halkaise sipuli ja viipaloi ohuiksi siivuiksi ja lisää katkarapujen joukkoon. Lohko tomaatti, poista siemenet, viipaloi ja lisää kulhoon. Sekoita sitruunankuori katkarapuseokseen. Mausta tillisilpulla, suolalla ja pippurilla. Kuumenna keitto pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa sitruunaiset katkaravut kuuman keiton ja tuoreen leivän kanssa.