Sitruunainen Mifu risotto
Tykkäämiset
3 1
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

sisältää sitrusta, kasvisruoka, munaton, laktoositon, pääruoka, pataruoka, salaatti

Sitruunainen Mifu risotto

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 3 dl
    risottoriisiä
  • 1
    kanaliemikuutio
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
  • 1 dl
    Valio Juustomestarin cheddar raastetta
  • 200 g
    herne-maissi-porkkanaa
  • 1 pkt
    Valio MiFU® suikaleita Curry-hunaja
  • 2 dl
    Valio omenatäysmehua
  • 0.5 tl
    currya
  • 0.5
    sitruunan mehu
  • 0
    mustapippuria
  • 1.5 dl
    Valio Juustomestarin cheddar raastetta
  • 4 dl
    vettä
 

Ohjeet

Paloittele Mifu-suikaleet hieman pienemmiksi. Ruskista ne Oivariini rasvassa isossa kattilassa tai paistokasarissa yhdessä curryn kanssa.

Lisää joukkoon riisi ja anna kuullottua hetki. Lisää omenamehu ja murennettu liemikuutio. Kun mehu on imeytynyt, lisää vesi vähitellen pienissä erissä sitä mukaan kun se imeytyy riiseihin (n. 20 min). Kypsä risotto on kosteaa ja mehevää, mutta riiseissä on vielä purutuntumaa.

Kun riisi on kypsää lisää kasvissekoitus, juustoraaste ja sitruunamehu. Kuumenna.

Viimeistele rouhaisulla mustapippuria ja halutessasi juustoraasteella.