Sitruunaiset hyrskypotut
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

kasvisruoka, lisäkkeet, munaton, gluteeniton, salaatti

Sitruunaiset hyrskypotut

4 annosta

 

Hyrskypottujen salaisuus on reipas ravistelu ja reilu nokare voita. Halkeilleet perunat imevät kesän makuja sitruunasta, sipulista ja tillistä.

Lisää

Ainesosat

  • 1 kg
    varhaisperuna
  • 1 kpl
    ruukkutilli
  • 1 kpl
    sitruuna
  • 2 kpl
    nippusipulin varret
  • 75 g
    voi
 

Ohjeet

1. Pese perunat. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.

2. Perunoiden kypsyessä purista sitruunan mehu. Hienonna tilli ja sipulien varret.

3. Kaada keitinvesi kattilasta. Lisää voi, sitruunamehu, tilli- ja sipulisilppu. Peitä kattila kannella ja ravistele voimakkaasti niin, että perunat hajoavat hieman. Tarjoa esimerkiksi savukalan kanssa.