Sitruunaiset karhunvatukkaskonssit
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää sokeria, sisältää sitrusta, sisältää gluteenia, kasvisruoka, englantilainen, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, suklaaton, pähkinätön, omenaton, makeat leivonnaiset, leivonnaiset, aamiainen / välipala

Sitruunaiset karhunvatukkaskonssit

6 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 3 dl
    vehnäjauhoja
  • 2 tl
    leivinjauhetta
  • 2 rkl
    sokeria
  • 1 rkl
    sitruunankuorta
  • 50 g
    Valio voita
  • 1 dl
    Valio AB® piimää
  • 2 dl
    karhunvatukoita
  • Voiteluun
  • 1
    muna
 

Ohjeet

Sekoita kuivat aineet ja raastettu sitruunankuori kulhossa. Nypi sekaan voi.

Lisää piimä ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina jauhotetulle pöydälle. Taputtele paksuksi (2 - 2,5 cm) levyksi. Leikkaa levystä veitsellä tai ota muotilla pyöreitä tai neliskulmaisia paloja. Nosta leivinpaperille uunipellille. Painele skonsseihin lopuksi tuoreet tai kohmeiset karhunvatukat.

Voitele skonssit munalla.

Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 10 min tai kunnes pinta on kauniin ruskea.