Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
600 gnahattomia, ruodottomia kuhafileitä
-
1sitruuna
-
mustapippuria myllystä
-
1 tlsuolaa
- Lämmin sipuli-ruohosipulidippi
-
1 pakValio Koskenlaskija® sipuli-ruohosipuli sulatejuustoa
-
1 dlValio maitoa
-
1sitruunan kuori
Ohjeet
Kastele varrastikut vedellä. Kuutioi kuhafileet ja pujottele varrastikkuihin. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa sitruuna lohkoiksi ja pujota kuorestaan kiinni varrastikkujen päihin. Kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa 10 min.
Paloittele sulatejuusto pieniksi kuutioiksi. Mittaa kattilaan maito ja lisää sulatejuustokuutiot. Kuumenna ja sekoittele miedolla lämmöllä n. 5 min, kunnes dippi on tasaista. Lisää lopuksi joukkoon sitruunan kuori. Jätä dippi hellan tai grillin sivulle, jotta se pysyy lämpimänä.
Purista kypsille vartaille sitruunalohkoista mehua. Tarjoa lämpimän dipin kanssa.
Valio Oy