Sitruunaiset kuhavartaat & lämmin sipuli-ruohosipulidippi
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

vähähiilihydraattinen, proteiinipitoinen, suolainen, sisältää sitrusta, Pohjoismaat, suomalainen, sisältää laktoosia, sisältää kalaa, sisältää maitoa, alkuruoka, suklaaton, sokeriton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton, pääruoka, pihvit ja pyörykät, paistokset

Sitruunaiset kuhavartaat & lämmin sipuli-ruohosipulidippi

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 600 g
    nahattomia, ruodottomia kuhafileitä
  • 1
    sitruuna
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tl
    suolaa
  • Lämmin sipuli-ruohosipulidippi
  • 1 pak
    Valio Koskenlaskija® sipuli-ruohosipuli sulatejuustoa
  • 1 dl
    Valio maitoa
  • 1
    sitruunan kuori
 

Ohjeet

Kastele varrastikut vedellä. Kuutioi kuhafileet ja pujottele varrastikkuihin. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa sitruuna lohkoiksi ja pujota kuorestaan kiinni varrastikkujen päihin. Kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa 10 min.

Paloittele sulatejuusto pieniksi kuutioiksi. Mittaa kattilaan maito ja lisää sulatejuustokuutiot. Kuumenna ja sekoittele miedolla lämmöllä n. 5 min, kunnes dippi on tasaista. Lisää lopuksi joukkoon sitruunan kuori. Jätä dippi hellan tai grillin sivulle, jotta se pysyy lämpimänä.

Purista kypsille vartaille sitruunalohkoista mehua. Tarjoa lämpimän dipin kanssa.