Sitruunaiset mustikkabrowniet
Tykkäämiset
3 0
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

sisältää vehnää, sisältää sokeria, sisältää gluteenia, sisältää munaa, sisältää pähkinöitä, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, sitrukseton, omenaton, makeat leivonnaiset, leivonnaiset

Sitruunaiset mustikkabrowniet

15 annosta

Lisää

Ainesosat

  • Brownie-pohja
  • 100 g
    taloussuklaata
  • 100 g
    Valio voita
  • 2
    munaa
  • 2 dl
    sokeria
  • 2 dl
    vehnäjauhoja
  • 2 dl
    hasselpähkinärouhetta
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 1 tl
    vaniljasokeria
  • Sitruuna-mustikkajuustokakku
  • 2 rasia
    Valio Viola® sitruuna tuorejuustoa
  • 1 prk
    Valio crème fraîchea
  • 3
    munaa
  • 1 dl
    mustikoita
 

Ohjeet

Sulata suklaa ja voi mikrossa keskiteholla. Sekoita.

Vatkaa sokeri ja munat vaaleaksi, kovaksi vaahdoksi.

Sekoita vaahdon joukkoon hieman jäähtynyt voi-suklaaseos sekä kuivat aineet yhdistettynä varovasti nostellen.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (18 x 22 cm). Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 18 min.

Sekoita tuorejuusto, crème fraîche ja munat.

Sekoita lopuksi mustikat joukkoon varoen, jotta pinta jää marmoroiduksi.

Kaada seos hieman jäähtyneen browniepohjan päälle. Jatka paistamista uunissa n. 14 min.

Anna jäähtyä hyvin ennen tarjoilua.

Leikkaa brownie 18:aan osaan tai ota kakusta muotilla pyöreitä leivoksia. Koristele tuoreilla mustikoilla.

VINKKI

* Sitruunaiset mustikkabrowniet ovat parhaimmillaan seuravaana päivänä valmistuksesta, kun maut ovat saaneet tasaantua.

* Leivonnaisen voi pakastaa.