Sitruunapannacotta
Tykkäämiset
17 2
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, keskitaso, gluteeniton, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Sitruunapannacotta

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    maitoa
  • 1 dl
    sokeria
  • 3 dl
    kuohukermaa
  • 0.5
    sitruunan kuori
  • 3 rkl
    sitruunanmehua
  • 3 kpl
    liivatelehteä
  • Pinnalle
  • 1 dl
    hyytelösokeria
  • 2 dl
    appelsiini-mangomehua
 

Ohjeet

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5-10 minuuttia. Kiehauta kattilassa kerma ja maito. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta siitä kuorta ja purista mehu. Lisää ne ja sokeri seokseen. Lisää puristetut liivatelehdet. Sekoita tasaiseksi. Kaada tarjoiluastioihin. Anna hyytyä viileässä muutaman tunnin ajan. Valmista kiille. Kiehauta kattilassa mehu ja lisää sekoittaen hyytelösokeri. Anna jäähtyä hieman ja kerää lusikalla pinnalle muodostunut mahdollinen kuori pois. Nosta lusikalla jälkiruokien pinnalle kiillettä. Anna hyytyä hetken aikaa viileässä ennen tarjoilua.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA