Sitruunapasha
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

sisältää sokeria, sisältää sitrusta, venäläinen, sisältää munaa, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, jälkiruoka, suklaaton, pähkinätön, omenaton, gluteeniton

Sitruunapasha

6 annosta

 

Tamä pasha on perinteistä kevyempää ja raikkaampaa. Tarjoa jälkiruokana tai vaikkapa pullaviipaleen päällä.

Lisää

Ainesosat

  • 250 g
    maitorahkaa
  • 2
    munankeltuaista
  • 1.5 dl
    tomusokeria
  • 2 tl
    vaniljasokeria
  • 3 rkl
    sitruunamehua
  • 2 tl
    raastettua sitruunankuorta
  • 1 rkl
    hillottua appelsiininkuorta
  • 1 rkl
    sukaattia
  • 2 rkl
    rusinoita, halutessasi
  • 2 dl
    vispikermaa
  • Koristeeksi
  • 1
    hillottua appelsiininkuorta
  • 1
    pääsiäismakeisia
 

Ohjeet

Sekoita keltuaiset ja tomusokeri rahkaan. Mausta vaniljasokerilla ja sitruunamehulla sekä kuoriraasteella. Hakkaa appelsiininkuori ja sukaatti rouheeksi ja lisää massaan (rusinoiden kanssa). Vaahdota kerma ja kääntele rahkaseokseen. Vuoraa pieni pashamuotti tai siivilä sideharsolla tai kaksi pientä kahvinsuodatinsuppiloa suodatinpaperilla. Kaada massa muottiin, peitä ja anna valua kulhon päällä seuraavaan päivään. Kumoa pasha tarjolle ja koristele.