Sitruunavoitäytteinen suklaakääretorttu
Tykkäämiset
6 0
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää sokeria, Pohjoismaat, suomalainen, sisältää munaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, pähkinätön, omenaton, gluteeniton, makeat leivonnaiset, leivonnaiset

Sitruunavoitäytteinen suklaakääretorttu

15:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • Pohja
  • 4
    munaa
  • 1 dl
    sokeria
  • 1 dl
    perunajauhoja
  • 1 dl
    kaakaojauhetta
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • Täyte
  • 100 g
    Valio voita sitruuna
  • 1 dl
    tomusokeria
  • 1 rkl
    vaniljasokeria
  • 1 rasiaa
    Valio Viola® sitruuna tuorejuustoa
 

Ohjeet

Ota sitruunavoi ja tuorejuusto huoneenlämpöön.

Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Lisää ne siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 10 min tai kunnes kypsä. Tarkkaile kypsymistä, ettei pinta tummu liikaa.

Kumoa pohja korppujauhoilla tai sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi.

Notkista voi tarvittaessa vielä mikrossa. Lisää sokerit. Vatkaa joukkoon huoneenlämpöinen tuorejuusto. Levitä seos jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri rullaksi. Tarjoa huoneenlämpöisenä.

VINKKI

* Jos käytät Valio Viola® vanilja tuorejuustoa, jätä vaniljasokeri täytteestä pois.

* Koristele halutessasi tuoreilla vadelmilla tai mansikka- tai hedelmäviipaleilla.