Soija-hunajamarinoitu broileri, tomaatti-couscous ja jugurttikastike
Tykkäämiset
9 3
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

sisältää gluteenia, proteiinipitoinen, kuitupitoinen, hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää soijaa, sisältää kanaa, sisältää sitrusta, sisältää gluteenia, välimeri, sisältää laktoosia, sisältää viljaa, sisältää maitoa, helppo, munaton, pääruoka, nopea

Soija-hunajamarinoitu broileri, tomaatti-couscous ja jugurttikastike

4:lle hengelle
Nopea
Helppo

 

Tämä kanaruoka valmistuu puolessa tunnissa ja osa siitä on pelkkää odottelua, joten ehtii siinä hetken hengitelläkin. Ruoan valmistus on hyvä aloittaa jo edellisenä iltana, mutta esivalmisteluihin menee vain pari minuuttia.

Lisää

Ainesosat

  • Broileri ja marinadi
  • 2 rl
    hunajaa
  • 0.5 dl
    soijakastiketta
  • 0.5 dl
    rypsiöljyä
  • 600 g
    broilerin rintafileetä
  • 2 rl
    tuoretta inkivääriä
  • 1 kpl
    punainen chili
  • Tomaatti-couscous
  • 2.5 dl
    couscousia
  • 2 kpl
    salottisipulia
  • 2.5 dl
    kiehuvaa vettä
  • 0.2 tl
    suolaa
  • 250 g
    kirsikkatomaatteja
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 2 rl
    oliiviöljyä
  • 1 dl
    tuoretta korianteria hienonnettuna
  • Jugurttikastike
  • 1 dl
    puolikkaan sitruunan mehu
  • 2 rl
    tuoretta minttua
  • 3 dl
    turkkilaista jogurttia
 

Ohjeet

Broileri ja marinadi

Siivuta chili ja inkivääri, inkivääriä ei tarvitse kuoria. Laita siivut pakastuspussiin. Mittaa pussiin sojakastike, rypsiöljy ja hunaja. Sekoita marinariainekset ja lisää broilerin rintaleikkeet. Sulje pussi tiiviisti, painele pussia, jotta marinadi levittyy leikkeille. Laita pussi kyljelleen jääkaappiin. Anna marinoitua vähintään 8 tuntia. Käännä pussi marinoinnin puolivälissä jos mahdollista. Ota rintaleikkeet jääkaapista huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Nosta rintaleikkeet marinadista, voit napsia pois inkiväärin ja chilin siivut. Aseta leikkeet uunivuokaan ja paista 20 -30 minuuttia kunnes liha on kypsää.

Tomaatti-couscous

Broilerin kypsyessä valmista couscous ja jugurtti. Keitä 2,5 dl vettä. Mittaa kulhoon couscous ja kaada päälle kiehuva vesi. Peitä kannella ja anna seista 6 minuuttia. Pilko kirsikkatomaatit (8 osaan) ja kuori ja siivuta sipulit. Silppua korianteri. Kaada hautuneeseen couscousiin oliiviöljy, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita couscousia haarukalla. Lisää tomaatit, sipulit ja korianteri, sekoita jälleen haarukalla.

Jugurttikastike

Mittaa kulhoon jugurtti, silputtu minttu ja sitruunamehu. Sekoita.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA