Soijabolognese
Tykkäämiset
35 17
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, keittämällä, pasta, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kasvisruoka, kevyt, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää soijaa

Soijabolognese

5:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    tummaa pastaa
  • Kastike:
  • 400 g
    tomaattimurskaa
  • 1 rkl
    soijakastiketta
  • 1
    sipuli
  • 4 dl
    vettä
  • 1 tl
    basilikaa
  • 2 dl
    tummaa soijarouhetta
  • 2
    porkkanaa (200 g)
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 0.5 tl
    oreganoa
  • 1 dl
    vettä
  • 1
    palsternakka (100 g)
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Laita soijarouhe turpoamaan soijakastikkeella maustettuun veteen noin tunti ennen ruoanvalmistusta. Kuori ja raasta porkkanat ja palsternakka. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kaada soija nesteineen pannulle ja hauduta sitä, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut. Lisää kasvisraaste ja hienonnetut sipulit sekä tomaattimurska ja vesi. Mausta suolalla, basilikalla, oreganolla ja mustapippurilla. Hauduta kastiketta 15?20 minuuttia. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA