Sosekeitto pestosilmällä
Tykkäämiset
5 3
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

keitto, kasvisruoka, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, sitrukseton, suklaaton, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Sosekeitto pestosilmällä

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 150 g
    Crème Bonjour Ruohosipulia
  • 1 l
    Vettä
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 0.5 kpl
    kukkakaalia
  • 0.5 kpl
    purjosipulia
  • 1 kpl
    Knorr Kasvisliemikuutiota
  • 1 kpl
    kesäkurpitsaa
  • 1 kpl
    sipulia
  • 2 rkl
    pestokastiketta
  • 0.5 tl
    basilikaa
  • 0.5 tl
    pippurisekoitusta
 

Ohjeet

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutio. Paloittele kesäkurpitsa (noin 350 g) ja kukkakaali (noin 200 g). Paloittele myös sipuli, valkosipuli ja puolikas purjosipulia. Lisää kasvikset kiehuvaan veteen ja keitä ne kypsiksi (noin 20 min). Soseuta keitto sauvasekoittimella. Sulata joukkoon tuorejuusto. Mausta keitto basilikalla ja pippurisekoituksella. Lisää tarjoiluvaiheessa pestosilmä tai nokare Creme Bonjouria keiton pinnalle. Tarjoa keitto tuoreen leivän kanssa.