Spagettikurpitsapasta
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

vähähiilihydraattinen, sisältää valkosipulia, kasvisruoka, sisältää maitoa, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton, pääruoka, pasta

Spagettikurpitsapasta

2 annosta

 

Spagettikurpitsan kypsä sisus on rihmamaista. Sitä voi nauttia pastan tavoin esimerkiksi tomaattikastikkeen tai yrttiöljyn ja parmesaanin kanssa.

Lisää

Ainesosat

  • 1
    spagettikurpitsa (1 kg)
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 2 rkl
    voita
  • 2
    salottisipulia
  • 1.5
    valkosipulin kynttä
  • 0.5 dl
    basilika-persiljasilppua
  • 0.8 dl
    parmesaanijuustoraastetta
 

Ohjeet

Halkaise kurpitsa pitkittäin. Kaavi siemenet pois. Valele kurpitsan sisäpinta öljyllä, mausta suolalla ja pippurilla. Pane kurpitsan puolikkaat uunivuokaan leikkuupinta alaspäin. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit voissa paistokasarissa. Lisää yrttisilppu ja parmesaani.

Kaavi kurpitsan kuuma sisus lusikalla tai haarukalla siivilään, valuta hetki ja kääntele kurpitsa yrtti-parmesaaniseokseen. Tarjoa heti.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA