Spaghetti Mifunese
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

proteiinipitoinen, hiilihydraattipitoinen, sisältää selleriä, sisältää vehnää, sisältää gluteenia, kasvisruoka, välimeri, italialainen, sisältää viljaa, sisältää maitoa, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, gluteeniton, pääruoka, pasta

Spaghetti Mifunese

8 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 5 dl
    kasvislientä
  • 0
    mustapippuria myllystä
  • 2
    laakerinlehteä
  • 2 tl
    sokeria
  • 2 tlk
    tomaattimurskaa
  • 4
    valkosipulin kynttä
  • 2
    varsisellerin vartta
  • 2
    porkkanaa
  • 2
    sipulia
  • 2 pak
    Valio MiFU® ruokaraetta Välimeren tomaatti
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
  • 50 g
    Valio Mustaleima™ raastetta
  • 1 dl
    tuoreita yrttejä
  • 500 g
    spagettia
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori sipulit ja porkkanat. Raasta porkkanat raastimen hienolla terällä. Hienonna sipulit ja selleri. Kuullota kasarissa Oivariini rasvassa.

Lisää loput ainekset Mifu ruokaraetta lukuunottamatta. Keitä kannen alla 1 h.

Lisää Mifu ruokarae, kuumenna.

Tarjoa keitetyn spagetin kanssa. Viimeistele hienonnetuilla yrteillä ja juustoraasteella.

NOPEA MIFUNESE PASTAKASTIKE

Kuumenna 1 prk (400 g) tomaattipastakastiketta kattilassa tai pannussa.

Lisää 1 pak (330 g) Mifu ruokaraetta ja 1 dl Valio Eila® ruokakermaa. Kuumenna. Lisää halutessasi yrttisilppua. Tarjoa pastan kanssa.