Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET
Nordean pankkipalveluissa katko sunnuntaina 7.3.2021, joka vaikuttaa Nordean korteilla maksamiseen. Maksun voi tehdä toisella kortilla. Pahoittelemma häiriötä. Lue lisää täältä.

Tykkäämiset
6
0
Osuvuus
88%
Muut luokittelutiedot
pataruoka, uuniruoka, pääruoka, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, kreikkalainen, sisältää valkosipulia, sisältää lihaa, sisältää sokeria, sisältää nautaa, proteiinipitoinen
Ainesosat
-
1 rklfariinisokeria
-
1 tlmustapippuria
-
2 tlrosmariinia
-
2 kpllaakerinlehteä
-
1persiljaa
-
3 pakettia(1,2 kg) naudan palapaistia
-
4 kplsipulia
-
6 kplvalkosipulinkynttä
-
4 rkloliiviöljyä
-
1 kpllihaliemikuutio
-
1 prk(400 g) tomaattimurskaa
-
1 rklpunaviinietikkaa
-
2 rkltomaattipyreetä
-
1 kplkanelitanko
-
2 tlsuolaa
-
6 dlvettä
Ohjeet
Ruskista lihapalat öljyssä kolmessa erässä padassa tai pannulla. Kiehauta vesi ja liemikuutio. Siirrä lihat pataan tai uunivuokaan. Kaada päälle liemi ja murskatut valkosipulinkynnet, tomaattimurska ja -pyree sekä mausteet. Sekoita ja anna hautua peitettynä 200-asteisessa uunissa 2 tuntia. Lisää pataan kuoritut ja lohkotut sipulit. Hauduta vielä noin 1 tunti. Silppua pinnalle persiljaa.
© SOK