Suklaa-mantelipiirakka & vanilja-jäätelön
Tykkäämiset
5 1
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Suklaa-mantelipiirakka & vanilja-jäätelön

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1.2 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 0.3 dl
    mantelirouhetta
  • 2.5 dl
    Flora vispiä
  • 10 kpl
    saksanpähkinöitä
  • 30 g
    Flora leivontamargariinia
  • 200 g
    taloussuklaata
  • 1 kpl
    valmis piirakkapohja
  • 3 kpl
    kananmunan keltuaista
  • 18 dl
    Carte d'Or Vanilja
 

Ohjeet

Sulata suklaa, margariini ja Flora ruoka paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä. Seoksen tulee olla tasainen eikä se saa kiehua. Poista kattila lämmöltä ja vatkaa joukkoon munankeltuaiset varovasti. Kaada seos kulhoon ja lisää mantelijauhe tai -rouhe koko ajan sekoittaen. Anna tahnan jäähtyä hetken ja lisää sitten vaahdotettua Flora vispi. Sekoita tasaiseksi. Levitä täyte valmiille piirakkapohjalle ja vie kylmään. Puuteroi piirakan pinta kaakaojauheella ennen tarjoilua. Tarjoa Carte d' Or Vanilja -jäätelön ja saksanpähkinöiden kanssa.