Suklaakakku
Tykkäämiset
28 7
Osuvuus
96%


Lisätiedot

Kananmunaa
Maitoa
Gluteenia
Pähkinää
Soijaa


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, keskitaso, gluteeniton, omenaton, sitrukseton, sisältää munaa, sisältää maitoa, sisältää gluteenia, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa

Suklaakakku

12:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 2.5 dl
    Flora vispiä
  • 200 g
    taloussuklaata
  • 200 g
    taloussuklaata
  • 0.5 dl
    Maizena maissitärkkelystä
  • 4 kpl
    kananmunaa
  • 2 dl
    Flora Culinessea
  • 2 dl
    sokeria
  • 2 dl
    Maizena maissitärkkelystä
  • 2 rkl
    Flora Culinessea
  • 2 rkl
    Flora Culinessea
  • 2 dl
    mustikoita
 

Ohjeet

Sulata rasva ja suklaapalat kattilassa miedolla lämmöllä. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita leivinjauhe sekä maissitärkkelys ja lisää ne munasokerivaahtoon. Sekoita joukkoon suklaaseos. Voitele irtopohjavuoka (halkaisija noin 26 cm), ja jauhota se maissitärkkelyksellä. Kaada taikina vuokaan. Paista uunin alatasolla 175 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia. Kakun tulee jäädä keskeltä kosteaksi. Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen koristelua. Sulata rasva ja tumma suklaa varovasti. Levitä kakun päälle ja koristele mustikoilla, ennen kuin suklaa jähmettyy. Tarjoa Flora Vanillan kanssa.