Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Suklaamarenkikakku
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_marraskuun_reseptit, hiilihydraattipitoinen, sisältää sokeria, kasvisruoka, ranskalainen, sisältää munaa, sisältää pähkinöitä, sisältää maitoa, jälkiruoka, sitrukseton, omenaton, gluteeniton, makeat leivonnaiset, leivonnaiset

Suklaamarenkikakku

6 annosta

 

Koristele kakku oman makusi mukaan, mutta muista lisätä mukaan myös jotain pientä suolaista.

Lisää

Ainesosat

  • Marenkipohja
  • 4
    kananmunanvalkuaista
  • 2 dl
    sokeria
  • 1 tl
    maissitärkkelystä
  • 1 tl
    valkoviinietikkaa
  • 50 g
    taloussuklaata
  • Päälle
  • 2 dl
    vispikermaa
  • 1.5 rkl
    sokeria
  • 2 tl
    vaniljasokeria
  • 100 g
    mascarponejuustoa
  • 150 g
    taloussuklaata
  • Koristeeksi
  • 1
    vaahtokarkkeja
  • 1
    ranskanpastilleja
  • 1
    popcorneja tai suolapähkinöitä
  • 1
    kermakaramelleja (esim. Omar)
  • 1
    sulatettua taloussuklaata
 

Ohjeet

Rouhi suklaa. Erottele valkuaiset puhtaaseen ja kuivaan kulhoon. Vatkaa valkuaiset hyväksi vaahdoksi. Lisää sokerit ja maissitärkkelys valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan samalla vatkaten. Lisää etikka ja kääntele sekaan suklaarouhe. Levitä marenki leivinpaperin päälle halkaisijaltaan noin 25 cm:n kokoiseksi levyksi. Paista marenkia 110-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia. Siirrä jäähtynyt marenki tarjoiluvadille. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa puolella teholla. Sekoita kerran sulattamisen aikana. Vatkaa kerma sokereiden kanssa pehmeäksi vaahdoksi, lisää joukkoon mascarponejuusto ja haalea suklaa. Jätä vähän suklaata kakun päälle valutettavaksi. Levitä suklaakerma pohjan päälle. Koristele.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA