Suklaamousse
Tykkäämiset
85 11
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, keskitaso, keittämällä, sisältää munaa, sisältää maitoa, sisältää gluteenia, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Suklaamousse

6:lle hengelle
Keskitaso

 

Suklaamousse on maukas jälkiruoka, jonka voi maustaa konjakilla.

Lisää

Ainesosat

  • 2
    keltuaista
  • 2 rkl
    konjakkia halutessasi
  • 2
    valkuaista
  • 3 dl
    kuohukermaa
  • 50 g
    voita tai margariinia
  • 200 g
    taloussuklaata
 

Ohjeet

1. Paloittele suklaa ja voi kattilaan. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä, kunnes se sulaa. Nosta kattila pois liedeltä. 2. Erottele keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Lisää keltuaiset suklaaseokseen yksitellen voimakkaasti vatkaten. Mausta seos halutessasi konjakilla ja anna jäähtyä. 3. Vatkaa kerma ja valkuaiset erikseen vaahdoksi. 4. Sekoita vaahdot varovaisesti suklaaseokseen. Jaa vaahto annosmaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA