Sunnuntain kalavuoka
Tykkäämiset
27 11
Osuvuus
96%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, munaton, kalaa, sisältää kalaa, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää soijaa

Sunnuntain kalavuoka

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    hienonnettua tilliä
  • 300 g
    porkkanoita
  • 2 rkl
    öljyä
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 180 g
    katkarapuja
  • 0.5
    purjoa
  • 0.5 dl
    ruokakermaa
  • 600 g
    kuha- tai siikafileitä
  • 100 g
    kanttarellituorejuustoa
  • 1
    (300 g) kesäkurpitsa
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Viipaloi kesäkurpitsa ja paloittele viipaleet neljään osaan. Kuori porkkanat ja raasta tai suikaloi ne karkeaksi raasteeksi. Halkaise ja huuhdo purjo ja leikkaa renkaiksi. Kuullota kasvissuikaleita paistokasarissa viitisen minuuttia. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja tilkka ruokakermaa. Lusikoi juuresseos uunivuokaan. Aseta kalafileet työlaudalle ja sirottele pinnalle suolaa, pippuria ja tillisilppua sekä hiukan hienonnettuja katkarapuja . Kääri fileet rullalle ja aseta kasvispedille saumapuoli alaspäin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Levitä pinnalle loput katkaravut.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA