Suolaisenmakeat muurinpohjaletut
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

sisältää gluteenia, sisältää vehnää, suomalainen, sisältää munaa, sisältää pähkinöitä, sisältää viljaa, jälkiruoka, sitrukseton, omenaton, maidoton, pääruoka, makeat leivonnaiset, leivonnaiset

Suolaisenmakeat muurinpohjaletut

8 kappaletta

 

Suolaisenmakea pähkinä-hedelmätäyte on oiva vaihtoehto hillolle ja kermavaahdolle.

Lisää

Ainesosat

  • 2
    kananmunaa
  • 3 dl
    kivennäisvettä
  • 2 dl
    maitoa/soija- tai kaurajuomaa
  • 2 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 dl
    ohrajauhoja
  • 2 rkl
    öljyä
  • 1 kpl
    margariinia paistamiseen
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Täyte
  • 2 kpl
    banaania
  • 1 rasia
    (400 g) mansikoita
  • 2 dl
    maapähkinävoita
  • 1 dl
    suolapähkinöitä
 

Ohjeet

Vatkaa kananmunat ja nesteet kulhossa. Lisää jauhot, öljy ja suola. Anna taikinan turvota tunti.

Kuumenna muurinpohjapannu kuumaksi ja sulata ½–1 rkl margariinia pannulla. Levitä pannulle noin 1 dl taikinaa ohueksi letuksi. Paista molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Toista, kunnes koko taikina on paistettu.

Viipaloi banaanit ja mansikat. Levitä letuille pähkinätahnaa. Lisää päälle banaani- ja mansikkasiivuja sekä suolapähkinöitä. Taittele letut taskuiksi.