Suolaiset kauramuffinit
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_maaliskuun_reseptit, sisältää gluteenia, sisältää vehnää, sisältää lihaa, sisältää sikaa, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, välipala, alkuruoka, gluteeniton, suolaiset leivonaiset, leivonnaiset, muut

Suolaiset kauramuffinit

13 kappaletta

 

Vastapaistetut kauramuffinit maistuvat sellaisenaan teen kanssa. Juhlava versio syntyy, kun lisäät halkaistujen muffinien väliin tuorejuustoa, salaattia ja ilmakuivattua kinkkua.

Lisää

Ainesosat

  • 100 g
    palsternakkaa tai porkkana
  • 12 kpl
    vihreää oliivia
  • 3 dl
    vehnäjauhoja
  • 2 dl
    kaurahiutaleita
  • 0.5 dl
    kauraleseitä
  • 2.5 tl
    leivinjauhetta
  • 2 tl
    kuivattua rosmariinia tai timjamia
  • 200 g
    vahvaa juustoraastetta, esim. emmental
  • 3 kpl
    kananmunaa
  • 1 dl
    öljyä tai sulatettua margariinia
  • 2 dl
    kermaviiliä
  • 1 tl
    suolaa
  • Pinnalle
  • 1 kpl
    kaurahiutaleita
  • 1 kpl
    oliiviviipaleita
  • Lisäksi halutessa
  • 1 kpl
    tuorejuustoa
  • 1 kpl
    salaattia
  • 1 kpl
    ilmakuivattua kinkkua
 

Ohjeet

Säädä uuni 200 asteeseen.

Raasta palsternakka tai porkkanat hienoksi raasteeksi. Silppua oliivit. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon kasvisraaste, oliivit, juustoraaste, kananmunat, rasva ja kermaviili. Sekoita tasaiseksi.

Vuoraa muffinipellin kolot paperimuoteilla. Lusikoi taikina muotteihin. Ripottele pinnalle kaurahiutaleita ja oliiviviipaleita. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Herkuttele sellaisenaan tai halkaise ja täytä tuorejuustolla, salaatilla ja ilmakuivatulla kinkulla.